maybel-line Ch. 02

Som jag nervöst satt och väntade på Mabel att ringa mig tillbaka med detaljerna i kväll, fann jag det lite ironiskt. Jag var nu ganska nära till ålder hon hade varit när jag först träffade henne så många år sedan. Och hon … nu var den ålder som hennes man Jack hade varit på den tiden också. Vid den tiden hade jag sett “Gamle Jack” som just det, men jag kunde inte på något sätt form se Mabel, som en äldre Maybelline som jag mindes henne då, eller nu. Hon hade verkligen förändrats ja, men om något, ännu mer attraktiva än jag mindes henne. Vilket på sätt och vis, gjorde allt jag hade nyligen lärt mig om henne, så mycket svårare för mig att smälta och acceptera. Om faktiskt, jag någonsin kunde.

Sitter där vid mitt köksbord väntar på att telefonen ska ringa, sprang jag så många scenarier genom mitt sinne, jag börjar få huvudvärk på grund av det. Jag var fortfarande inte hundra procent säker på att jag faktiskt kunde göra det här heller. Jag visste inte hur jag skulle känna att se henne med någon annan, även om jag visste att han … de skulle vara totala och fullständiga främlingar för henne. Något i sig som förbryllade mig.

Och ändå gjorde jag det, satt där med en fullt utvecklad erektion.

**

Jag var så upptagen av mina egna tankar att jag faktiskt hoppade när telefonen ringde.

“Hallå?”

“Är du säker på det här? Är du säker på att du verkligen vill göra det här?” Hon frågade genom hennes besvara min pickup.

Jag tvekade bara en kort stund, det var nu eller aldrig. “Ja, det är jag”, sa jag stjäla mig själv för vad som skulle komma.

“Ok, kom då. Jag ska fylla dig i på väg in till stan.” Än en gång jag hörde ingenting men kopplingston, gripa tag i min kavaj, kasta den på när jag gick ut genom ytterdörren. Hon var redan satt i hennes bil när jag kom ut. Den här gången skulle hon köra.

Hon såg het som fan, inte överraskande. Hon hade använt en enkel, men mycket sexig mörkblå klänning, vars topp var ett omslutnings. Jag insåg när hon skiftade om i sin plats, att det med jämna mellanrum skulle lucka på ena sidan, precis tillräckligt för att ballongen öppna lite, avslöjar det faktum att du kunde se hennes bröst om hon bodde i en viss position. Och det var då jag visste att hon hade avsiktligt gått utan bh, undrar om hon hade något alls under den.

“Jag har bokat oss ett trevligt rum på Marriott,” började hon. “Och jag har redan varit där och kollade oss alla”, tillade hon. “Det är centralt beläget också, mitt i flera populära klubbar och barer i närheten. Det är viktigt att jag gjorde, eftersom det sätt de män som kommit upp, vet att det är på riktigt, och att de inte kommer att bli rånad eller något. Plus … den också gör dem mer bekväm och mer benägna att hålla fast vid mina villkor enkla som de är. För det mesta faktiskt, de är faktiskt lättad, och tycker att det är mycket lättare att komma över någon skuld de kan ha angående fruar eller älsklingar, om det är mest om att bara få runkade och spruta på mig, i motsats till något annat. ”

Jag antar att det hon sa var vettigt, men oavsett hur du såg på det, bara gör det, gör vad vi skulle faktiskt kom med ett inslag av risk. Jack hade varit en stark tuff snygg kille, så jag tänkte att han var där med henne tidigare hade meddelat att alla som kan tro något annat om att gå tillsammans med Mabel är begränsningar. Jag var verkligen inte någon slöfock mig själv nu, jag hade lagt på sig några kilo, och var ganska stark i min egen rätt bara kommer ut ur tjänsten. Och jag visste verkligen hur man försvara mig. Problemet var, jag såg fortfarande tjugotvå, inte fyrtio. Och jag var inte säker på om min närvaro skulle vara tillräckligt avskräckande om någon bestämde att de ville ha mycket mer än bara en enkel handjobb. Jag var glad över att höra det som ett sätt att lätta mig in i denna situation, hade Mabel beslutat det var att vara onani bara, hela vägen runt. Hon var inte ens kommer att ge några avsugningar, även med hjälp av kondomer, inte ikväll i alla fall. Och det gjorde det lite lättare för mig att acceptera att gå i.

Minuter senare var vi parkera sin bil i hotellets garage. Jag trodde från början skulle vi sedan gå upp till rummet, men jag fann snart mig själv stod utanför på trottoaren med henne istället.

“Rummet är redan,” sade hon till mig. “Efter att vi har kryssat några platser och lämnade några kort, vi kommer tillbaka, och sedan ska jag ändra i förberedelse för denna kväll.”

“Kort?”

Jag märkte då som hon visade mig några tomma kort som såg ut ungefär som visitkort, men var och en har hand skriven. Hon hade redan noterat hotellet och rummet vi vistas i, tillsammans med några korta grundläggande förväntningar. Det och inget annat.

“Kom, jag ska visa dig hur detta fungerar,” sade hon till mig, och sedan ledde mig in i den första av flera barer och klubbar vi skulle besöka, som natten fortskred. Allt inom gångavstånd till hotellet.

Redan innan vi hade satt sig ned i baren för att beställa våra drycker, var Mabel redan skanna området för potentiella partners.

“Det första jag gör är, är att plocka ut det som jag tror kommer att vara villiga deltagare,” sade hon till mig. “Och jag har blivit ganska bra på att bedöma folk, räkna ut vilka män är mer benägna att gå med på detta, och inte orsaka oss några problem. Efter det går jag bara upp och lämna dem ett av dessa kort. När de” har haft en chans att läsa det, de brukar komma tillbaka till där det är som jag är, vilket förhoppningsvis då är en tabell. en kort pratstund för att diskutera det, och sedan tar vi det därifrån. Vanligtvis är det en tid då jag lugna dem är det på riktigt, och att inga pengar överhuvudtaget är inblandade här. Det sista jag vill ha någon av dem att tänka, är att jag är en call girl eller något. ”

Efter att ha fått våra drycker, lyckades vi snart att snärja en ledig monter sitter i den, eftersom Mabel gick tillbaka till att skanna området. Till slut märkte hon en grupp män sitter tillsammans, ser ut som om de hade bara kom dit efter jobbet för en drink.

“Inga kvinnor, det är bra. Vanligtvis ett säkert tecken på att en av dem åtminstone faktiskt kan vara intresserade, men ibland, om du har riktig tur, kan du få dem alla på en gång upp till rummet. Det sparar mycket tids barhopping, och “kompisar” tenderar att vara mycket säkrare om de kommer tillsammans också. Plus att det oftast ger mindre tid att få igenom den besvärliga etappen av guy främlingar att vara runt andra kille främlingar. ”

Än en gång vad hon sa var vettigt, men det var ändå nervpåfrestande för mig att sitta där som hon valt ut tänkbara kandidater för kvällen.

“Är du redo?” Hon frågade igen. “Fortfarande vill göra detta? För att det är inte för sent om du vill ändra dig,” sade hon till mig.

“Nej .. Jag är redo,” Jag sa till henne att nervöst. “Låt oss göra det här.”

Hon gav sedan mitt ben en tillgiven squeeze. “Ok, stanna här, jag är tillbaka om en minut eller två, och vi får se om vi får några tuggor.”

Jag satt där och titta på henne när hon modigt gick fram till deras bord, även om jag inte kunde höra något, jag vet att hon presenterade sig med namnet maj. Hon hade sagt till mig tidigare att det var det namn hon skulle använda ikväll. En där hon faktiskt föredrog att kallas nu till skillnad från Mabel, men att hon också bara använt den på nätterna så här. Ett namn som skulle vara lättare för mig att komma ihåg i att kalla henne för en. Även om jag nu satt undrar vad namn som jag kanske ska använda för mig själv när jag tittade upp precis i tid för att se henne återvända.

“Vad händer nu?” Jag sa när hon gled tillbaka in bredvid mig, att låta gruppen se var hon var, och ännu viktigare, vem hon var med, för det fall de hade några farhågor om att detta inte är äkta, eller någon form av en kom igen. < br />

“Nu väntar vi … se om det nappar,” sade hon åter leende i deras riktning.

Det var intressant att se fyra av dem faktiskt ser ner på sina kort, läsa dem igen, skratta, sedan talar sinsemellan. Än en gång ser ut i vår riktning, mer skratt, mer prata … och sedan till min förvåning, en av dem som faktiskt stod upp och vandrade över till oss.

“Maj var det?” Han frågade på att nå vårt bord, sedan lägga. “Får jag sitta ner?” Han frågade göra ett skämt uteslutet i att återanvända sitt namn igen.

“Snälla,” Mabel sa, först då introducera mig. “Det här är en vän till mig,” sade hon till honom, du behöver inte veta hans namn, och du behöver definitivt inte att berätta din heller. Även om du gjorde, det förmodligen inte skulle vara den verkliga en ändå, “sa hon till honom att se den roade leende på läpparna efter att hon sa det.

“Så är det på riktigt?” Han frågade ännu en gång tittar ner på kortet. “Du är inte någon slags … hora? Eller en polis?”

“Jag är inte en prostituerad nej. Inga pengar är inblandade här, och eftersom det inte finns, då skulle det inte göra någon mening för mig att vara en polis nu heller skulle det?”

“Nej .. Jag gissar inte,” sade han fortfarande nyfiken, men avsiktligt försiktiga också. “Så vad är det du är ute efter att göra då?” Han frågade igen. “Det står här på kortet att om jag är intresserad av att få något annat än en bra hand jobb, och att få röra dig lite för att göra det, att vi ska komma till hotellrummet på kortet runt åtta ? Är det korrekt? ”

“Det är det, rätt och slätt!” Hon sa till honom, inget mer … inget mindre. “Du kan komma så många gånger du kan hantera det, på min kropp var du vill. Bara inte på det, vilket betyder ingenting i min mun, min fitta eller min röv. Bara några bra ren, säker sex kul … det är allt. Inget annat. Så … om du och din kompis är intresserad, låt mig veta innan vi avslutar våra drycker här så vi vet vad som väntar. ”

Han såg fortfarande lite skeptisk, men sedan berättade för henne att han skulle gå tillbaka och diskutera det vidare med sina kompisar. De skulle ge oss ett svar innan vi hade en chans att avsluta våra drycker. Jag hade knappt rört mig, först då smuttar det som vi sett honom gå tillbaka till bordet.

“Vad tror du?” Frågade jag.

Hon satt en stund att titta på tre av dem att diskutera det igen. Och så log.

“Jag tror att vi fick tre av de fyra,” sade hon till mig.

“Vad tror du det?” Frågade jag.

“Därför att en av dem är att vända sin ring runt och runt på fingret. Han är definitivt gift, och även om han ansåg det, han är inte på väg att göra något. Så för att han är ute. Synd också, han är ganska söt. Men den andra tre, de är mycket mer benägna att göra det, särskilt den som kom hit. Han hade på sig några ringar för en, och för det andra, han är den som gör det mesta av snacket just nu. Han försöker övertyga på Minst en av dem att komma med honom, inte vilja vara den enda att komma upp till rummet ensam. På grund av detta, jag är villig att satsa, om inte någon av de andra är gift också, att vi får alla tre. Säkerhet i antal och allt det där. ”

Bara ögonblick senare samma kille som kom över den första gången vandrade tillbaka, och han log.

“Ok, kommer det att finnas tre av oss,” började han, men vi var sorts undrar, det är halv sju nu, kan vi göra det vid sju i stället för åtta? Två av de andra killarna har ah … andra åtaganden. ”

“Flickvänner du menar,” Mabel skrattade. “Ja, visst … gör det sju då. Du har namnet på hotellet, precis runt hörnet från här, tillsammans med rumsnumret. Var inte tidigt, men var inte sen heller. Knacka tre gånger , min pojkvän kommer att låta dig i. ”

“Pojkvän?” Jag ifrågasatte som vi sett killen gå tillbaka till sitt bord.

“Vad skulle du föredra? Bodyguard? Nu … avsluta din drink, vi lämnar.” Hon hade redan avslutat hennes, så jag nedskjutna gruvan på ett ögonblick, och sedan stod som hon gjorde. “Nu kan vi gå tillbaka och förbereda sig,” sade hon till mig.

Jag ville inte se tillbaka när vi lämnade klubben, men jag kände mig fyra par ögon tittar på oss gå när vi gjorde.

“Tror de kommer faktiskt dyker upp?” Jag ärligt undrade.

“Två av dem säkert, förhoppningsvis alla tre. Jag brukar inte gillar att festa om det inte finns minst tre killar där minimi inklusive dig tror jag.”

Jag hade inte riktigt ansett att fram till nu. “Skulle det inte vara bättre om jag bara sorts stannade klädd och höll ett öga på saker och ting? På situationen?” Jag frågade henne.

“Först ja, åtminstone tills vi ser hur det går, efter att … göra vad du är mest bekväm med. Om du känner för att gå in, så gör det. Om du inte gör det, ja … då det är upp till dig. ”

Hon stannade precis utanför dörren till hotellet innan vi gick in, återigen vänder sig mot mig. “Steven, är det viktigt att du förstår någonting. När det börjar, när de har faktiskt kommit in i rummet, jag kommer inte att hålla något tillbaka. Du kommer att se mig som jag faktiskt är, med andra män närvarande . Jag kommer att njuta av mig själv när jag gör, till hundra procent. Så om att se det, titta på det, stör dig alls. Då föreslår jag att du går ut och vänta på sammanträdet rummet utanför sovrummet tills vi är färdiga. Vanligtvis , inte mer än en timme eller så toppar det mesta, men ibland kan kvällarna gå på lite längre. Jag förväntar mig inte att med dessa tre, särskilt som två av dem åtminstone har flickvänner som ska vara väntar på dem. So … det kommer inte att bli en lång natt. Men om du gör hittar du inte kan hantera det, titta på det, jag kommer att behöva dig att lämna. Förstått? ”

Jag nickade huvudet i samförstånd med det. Då Mabel kysste mig på kinden, tar min hand i sin, och tillsammans gick vi in ​​på hotell och på upp till vårt rum.

**

När vi hade kommit upp till rummet, “Får” ursäktade sig, på väg ut i badrummet för att fräscha upp och redo själv, ber mig att hälla oss båda ett par drinkar. Egentligen inte mycket av en drinkare mig själv, jag lyckades hälla mig en dubbel whisky tillsammans med en för henne som jag satte mig och stirrade på min klocka. Det var nu 06:45, och om maj var rätt, skulle vi snart ha bolag knackar på dörren.

Hon kom ut en stund efter det, nu klädd i vad som verkade vara en test av spets material som var mer se-thru än inte. Även jag var tvungen att erkänna att hon såg het som fan stod där framför mig hur hon var. Hennes mörka bröstvårtor stolt och tydligt kika igenom, en annan tunn ren bit av material som knappt täcker hennes fitta, vilket jag märkte nu att hon hade rakat helt, en annan helt oväntad överraskning.

“Du gillar?” Hon frågade vända, först då acceptera hennes drink från mig.

Visserligen tyckte jag väldigt mycket och berättade för henne så, och det fanns ingen tvekan i mitt sinne, att de andra tre killarna skulle gärna vilja se henne i det också. Jag hade utan tvekan festen skulle komma igång bara minuter efter ankomsten, och jag återigen fann mig själv försöker att förbereda sig för det. Oavsett om jag faktiskt stannade på rummet med dem var något jag skulle snart lära. Vad jag tvivlade på allvar, var att jag faktiskt skulle delta själv.

Jag skulle verkligen funnits andra nakna killar innan. Först ut av kurs i gymnasiet i omklädningsrummet, som aldrig var en stor sak. Och ännu mer så när jag var i armén under boot camp, där det var ännu mindre sekretess där än det hade varit i skolan. Jag hade stått naken med fler killar än jag var villig att erkänna att i de gemensamma duschar, men där det var annorlunda, var att ingen av dessa killar någonsin haft erektion framför varandra, åtminstone inte något jag hade sett i alla fall .

Detta skulle vara helt olika. Alla skulle på ett eller annat åtminstone, om inte alla på en gång. Och det, jag var verkligen inte ärligt alltför säker på.

**

Det var just 7:00 rakt upp när Mabel och jag hörde tre kortfattade knackar på dörren hotell rum.

Hon log, om än lite nervöst, inte för sig själv … men för mig. “Rätt i tid,” hon förklarade helt enkelt som jag gjorde hastigt min väg fram till dörren, först med hjälp av eye-pip för att se till att det var dem, vilket det var. Alla tre av dem.

Även leende när de kom in, de verkade nervös också, undrar kanske om det verkligen var detta inte någon form av en bluff eller något, men när han ser maj står mitt i rummet klädd som hon var, nu visste annars.

Det var då som de mer formellt presenterade sig, kollat ​​mig nyfiket i processen som de gjorde. Jag hittade faktiskt det ganska underhållande. De var alla uppenbarligen verkställande typer klädda i fint pressade skjortor och slipsar, kostymer och liknande. Och alla tre var närmare Mabel ålder än mina. Hade de ville, jag är ganska säker på att tre av dem kunde ha tagit mig, fast jag vet att jag skulle ha lagt upp en helvetes kamp hade de försökt. Men det som var intressant, var utseendet av nyfikna respekt jag fick, som om jag kanske hade stridslysten expertis som kunde enkelt ta hand om tre av dem tillsammans. Uppenbarligen så ung som jag var riktigt, de tittade inte på mig som något mer än maj livvakt kanske, och som sådan, att någon vara försiktig med.

Men kan snabbt sätta dem alla till mods, inte bara på grund av hur hon var klädd, men på grund av hennes lättsam attityd och uppenbar spänning. Och hon verkligen var upphetsad. Hennes bröstvårtor var stenhårda, trycker mot det stora material av henne genomskinlig klänning.

Efter att ha fast dem drinkar, sedan fortsatte hon att gå till var och en, lossa sina band, och även göra det erotiska något sätt av sig självt. George som han kallade sig i alla fall, hade varit den djärvaste av partiet, den som hade kommit till vårt bord i baren. Han var lång, ett par inches åtminstone längre än jag, kort mörkt hår, blå ögon och verkade åtminstone träna ibland. Mike har han kallat sig var skallig, ser lite ut som en ung kapten Piccard på Enterprise, även hans drag såg liknande. Och sedan Jason, den yngsta av de tre kanske, fortfarande inte trettio, var blond, så muskulös och så välbyggd som jag var, som jag insåg när jag såg så småningom honom naken.

När de alla hade satt sig för att njuta av deras drinkar, Kan sedan fortsatte att förklara för dem sina “villkor”, allvar med det, och låta dem veta när hon gjorde så, att ingenting annat skulle tolereras, och det ögonblick någon av dem gjorde , eller försökte något annat utanför detta, de skulle alla bli ombedd att lämna, och festen skulle vara över.

Än en gång, var det intressant att notera hur fint de alla verkade vara med att acceptera vad hon sa till dem utan någon fråga, och utan hopp, eller ens vill … för att ta det längre än så.

“Så … vad är nästa då?” George frågade, uppenbarligen upphetsad, och lite mer villiga än sina vänner för att få naken och få festen rullande.

Gripa ögonblicket, och möjlighet att göra just detta, maj gick att lossa bältet på sina byxor, sänka hans dragkedja, och sedan glider hennes hand inne, återkalla hans snabbt hårdnande kuk en stund senare. Efter att ha gjort det, hon gick sedan över och fortsatte att göra exakt samma sak med de andra två. George tiden slutade klä av sig helt när hon gjorde, snart naken och uppenbarligen upphetsad som hans något Shier vänner till slut gjorde det också. Maj var snabb att försäkra sina pricks fick uppmärksamhet dock, gick fram och tillbaka mellan alla tre, erbjuda dem hennes bröst som ska spelas och lekte med, se till erektion inte krympa när de vant sig vid att se varandra i en upphetsad tillstånd .

Jag förblev helt klädd naturligtvis tar allt i. Förvånad över att jag faktiskt kunde hitta denna något upphetsande, hittills i alla fall, och att veta att jag också började bli hård. Min fördel kanske var i vetskap. Jag behövde inte avslöja mig själv, och troligen skulle inte heller, så jag hade råd att stå där och låta det hända.

Med alla tre av dem nu helt naken, maj hade dem står framför hennes sida vid sida. Hon tyckte om att hålla på två av dem, arbetar dem samtidigt med händerna, sedan handel utanför för ett annat par, gör det igen för ytterligare några ögonblick. Hon till och med placerat två av deras kukar sida vid sida, strök dem tillsammans, vilket förvånade mig att de tillät henne att göra det. Men kanske var det för att hon egentligen bara hade två händer, och att det fanns tre av dem, att de gick med på det. Jag visste verkligen inte. Det var ändå intressant att titta på.

Kan då påminde dem alla, de kunde komma på henne så ofta som de ville, var de än tyckte om, men naturligtvis aldrig i henne. Och, hon också berättade för dem, hon ville veta det när de var på väg att, som hon tyckte om att veta att, särskilt som hon sedan skulle vara redo att faktiskt se det när de gjorde. Hennes spänning och entusiasm var uppenbart, och jag visste då, hon var verkligen inte hålla tillbaka. Men nu … ingen där någon av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *